Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Drs. Bastiaan Lier

Plastisch chirurg
BIG-nummer: 29911296201

Drs. Bastiaan Lier studeerde gelijktijdig geneeskunde en Business Administration aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Al in een vroeg stadium van zijn studie raakte hij gefascineerd door de veelzijdigheid en de uitdagingen van de Plastische Chirurgie. Na het succesvol afronden van beide studies heeft hij zijn carrière vervolgd met de opleiding tot plastisch chirurg in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Tijdens zijn opleiding werkte hij in verschillende ziekenhuizen, waaronder het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop, het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en het Maastricht Universitair Medisch Centrum in Maastricht.

 

Na afronding van de specialisatie tot plastisch chirurg is dokter Lier begonnen als staflid plastisch chirurg in Rijnstate Arnhem. Daar heeft hij zich met name toegelegd op de reconstructieve chirurgie na borstkanker evenals het herstel van vorm en functie van armen, benen, buik, gelaat en borsten na veelvuldig afvallen. Zijn kennis houdt hij up to date door (inter)nationale congressen te bezoeken en onderzoek te verrichten binnen zijn aandachtsgebied.

Binnen de Plastische Chirurgie is veel mogelijk maar er zijn natuurlijk ook grenzen. Goed luisteren naar uw klachten, wensen en verwachtingen is voor dokter Lier een essentieel uitgangspunt. Het is zijn streven dat u precies weet waar u aan toe bent en gezamenlijk naar een maximaal haalbaar resultaat te streven. Dokter Lier is werkzaam als plastisch chirurg bij Bey by Bergman Clinics in Zwolle en Hilversum.