Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Drs. Kirtie Doerga

Cosmetisch arts (KNMG)
BIG-nummer: 063704316

Drs. Kirtie Doerga is in 2015 afgestudeerd aan de medische faculteit van de Vrije Universiteit van Amsterdam. 
Daarna heeft ze aan de Vrije Universiteit van Amsterdam de specialisatie tot huisarts afgerond in 2020. 
Sinds 2020 werkte ze dagelijks als huisarts en daarna heeft ze een interne opleiding binnen de esthetische geneeskunde gevolgd in 2020. Sindsdien is ze ook werkzaam als cosmetisch arts.

Ze heeft gekozen voor de combinatie van cosmetisch arts en huisarts omdat ze dit de perfecte mix vindt van dankbaar en leuk werk. Ze haalt veel energie uit de blijdschap die cliënten ervaren na een cosmetische behandeling. Het natuurlijke resultaat spreekt haar aan, daarom geeft ze eerlijk advies en laat ze ook weten als ze een behandeling niet nodig vindt.

Bey by Bergman Clinics is een unieke kliniek waar ze met trots werkt, mede vanwege het concept van een full facial assessment. Dat betekent dat we vanuit een esthetisch oogpunt advies geven over de beste behandelingen voor u, niet alleen met injectables om bijvoorbeeld rimpels te verzachten, maar ook door te kijken naar behandelingen die de huidconditie op de lange termijn verbeteren. Hierbij combineren we injectables met onder andere gezichtsbehandelingen en de juiste huidverzorging.

'Everyone is beautiful in their own way.'