Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Drs. Kirtie Doerga

Cosmetisch arts (KNMG)
BIG-nummer: 063704316

Drs. Kirtie Doerga is in 2015 afgestudeerd aan de medische faculteit van de Vrije Universiteit van Amsterdam. 
Daarna heeft ze aan de Vrije Universiteit van Amsterdam de specialisatie tot huisarts afgerond in 2020. 
Sinds 2020 werkte ze dagelijks als huisarts en daarna heft ze een interne opleiding binnen de esthetische geneeskunde gevolgd in 2020. Sindsdien is ze ook werkzaam als cosmetisch arts.

Ze heeft gekozen voor de cosmetisch arts en huisarts omdat het volgens haar de perfecte combinatie is van dankbaar en leuk werk. Ze krijgt ik veel energie van de blijdschap die cliënten na een cosmetische behandeling ervaren! Het natuurlijke resultaat is wat haar aanspreekt, derhalve geeft ze eerlijk advies en geeft ze het ook aan als ze iets niet nodig vind.

Bey by Bergman Clinics is een unieke kliniek, waar ze met trots werkt, mede vanwege het concept van een full facial assessment. Dat betekent dat we vanuit esthetisch oogpunt advies geven over wat de beste behandelingen voor u zijn, niet alleen met injectables om bv. rimpels te verzachten, maar ook kijken naar behandelingen om de huidconditie te verbeteren op de lange termijn. Daarbij combineren we injectables met o.a. gezichtsbehandelingen en de juiste skin care.

'Everyone is beautiful in their own way.'