Onze COVID-19 maatregelen Sluiten
Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Dr. Irene Veth

Cosmetisch arts (KNMG)
BIG-nummer: 39918852201

Dr. Irene is heeft haar opleiding Master of Medical Science afgerond aan de universiteit van Maastricht. Naast haar studie heeft ze zich altijd ingezet voor patiënt gerichte zorg tijdens het simulatie patiënt contact, zij heeft ook lange tijd nog als simulatie patiënt geacteerd. 

 

Tijdens haar studie heeft zij meerdere stages doorlopen bij de snijdende specialisaties, hartchirurgie en later in de plastische en reconstructieve chirurgie in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Hier heeft ze vele operatieve behandelingen uitgevoerd en een onderzoek opgezet voor handchirurgie. Na haar studie is ze voor de liefde naar Rotterdam verhuisd en heeft in het Bronovo ziekenhuis gewerkt als arts bij de chirurgie. 

In de periode van 2014 tot 2016 heeft ze een uitstap gemaakt binnen de ouderenzorg zodat zij zich als moeder op haar gezin kon focussen. Hier heeft ze recentelijk ook tijdens de COVID-19 pandemie nog ondersteuning geboden. 

Sinds 2017 is dr. Irene zich gaan specialiseren als Cosmetisch arts en lid geworden van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Zij heeft voor de opleiding meerdere trainingen in het binnen en ook buitenland gevolgd om te blijven innoveren binnen het vak. Daarnaast bezoekt zij elk jaar internationale congressen om over de nieuwste technieken en ontwikkelingen te leren. 

Het consult en de kennismaking met de cliënten is voor haar net zo belangrijk als het behandelen zelf. Educatie en voorlichting zijn de basis voor het overdragen van de meest natuurlijke resultaten. Tevens geeft zij anti-aging en preventieve adviezen om zo lang mogelijk resultaat van de behandeling te behouden. “Ik wil samen met de cliënt werken naar een individueel behandelplan en ervoor dat jouw uiterlijk weer straalt zoals je innerlijk!” 

Dr. Irene is lid van de NVCG, cosmetisch arts en werkzaam in de vestiging in Utrecht.