088 9000 535 Maak een afspraak

Dokter Korrel studeerde farmacie aan de Universiteit Utrecht en geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie zette hij zich in voor de Stichting Bis, een dochterorganisatie van Eurotransplant en de Nederlandse Transplantatie Stichting, die donoroperaties verricht en donorexplantaties coördineert.

Dokter Korrel heeft verschillende coschappen gevolgd waaronder gynaecologie aan het Leids Universitair Medisch Centrum in Leiden en plastische chirurgie aan het Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam. Hij deed in diverse ziekenhuizen ervaring op. Zo werkte hij op de afdeling kinderchirurgie van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en op de afdeling psychiatrie in het Parnassia in Den Haag.

Van maart 2008 tot augustus 2009 heeft hij als stafarts bij de Nederlandse Transplantatie Stichting gewerkt. Van augustus 2008 tot augustus 2009 werkte hij in het Amphia Ziekenhuis in Breda als stafarts. Hierna volgde dokter Korrel van augustus 2009 tot augustus 2010 AIOS radiologie. Vanaf augustus 2010 tot heden volgt dokter Korrel AIOS huisartsgeneeskunde.

Vanwege zijn algehele interesse in cosmetische behandelingen en huidverbeterende ingrepen, heeft dokter Korrel zich steeds verder in deze richting gespecialiseerd. Hij is op de hoogte van de ontwikkelingen in zijn vakgebied, en woont regelmatig lezingen, presentaties, congressen en cursussen in binnen- en buitenland bij. Vanaf juli 2011 werkt dokter Korrel als cosmetisch arts bij Bergman Clinics in de vestigingen Den Haag en Amsterdam.