Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Praktische informatie

Locaties en tijden
We plannen een mini-consult tussen 10.00 en 13.00 uur in bij een plastisch chirurg, cosmetisch arts of huidtherapeut die werkzaam is op één van onze onderstaande vestigingen (enkel op afspraak).

  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Hilversum
  • Zwolle
  • Heerenveen


Gratis mini-consult met arts

Welk verschil zou jij graag willen maken met cosmetische chirurgie, injectables of een bepaalde peeling ? Je hebt vast specifieke vragen. Stel ze via dit vrijblijvende mini-consult van circa 20 minuten direct aan een van onze plastisch chirurgen, cosmetisch artsen of huidtherapeuten. 

Meld je hier aan

Online Q&A met onze artsen
Misschien heb je een vraag over de behandeling van een borstvergroting of de nazorg bij een buikwandcorrectie, maar wil je dit (nog) niet tijdens een persoonlijk consultgesprek bespreken. Hiervoor hebben wij de online Q&A met onze specialisten in het leven geroepen. Onze plastische chirurg Pieter Verduijn en cosmetisch arts Tuna Demir geven antwoord op ingestuurde vragen over chirurgische ingrepen of het gebruik van injectables. 

Meld je aan voor de online Q&A via dit aanmeldformulier. Voorafgaand aan de webinar mailen we de link waar de Q&A op 19 juni bekeken kan worden.

Wil je een vraag voor de online Q&A insturen? Stuur een 'direct messaging' (DM) naar ons instagram account (@beyclinics) en wij zullen jouw vraag meenemen tijdens de online Q&A's.

Onze klinieken voldoen aan de Corona-richtlijnen van het RIVM.