Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Update van Bey by Bergman Clinics naar aanleiding uitzending RADAR op maandag 20-09-2021

21-09-2021

Radar-tv heeft in hun uitzending van maandag 20 september 2021 aandacht besteed aan borstimplantaten. Aanleiding was het onderzoek van Dijkman (2021) waarbij werd geconcludeerd dat de huidige borsprotheses nog steeds lekken. In het programma werd onder meer een beroep gedaan op de politiek om de medische kosten voor het laten verwijderen van implantaten te gaan vergoeden.

Wij hebben de veelgestelde vragen en antwoorden voor je op een rij gezet

Wij benadrukken nogmaals dat vrouwen met borstprothesen, die zich zorgen maken of denken klachten te hebben gerelateerd aan borstprothesen, altijd een afspraak kunnen maken bij hun plastisch chirurg van Bey by Bergman Clinics voor nader onderzoek.

Bey by Bergman Clinics heeft bij al haar behandelingen veiligheid, deskundigheid en zorgvuldigheid extreem hoog in het vaandel staan. Gezonde, tevreden klanten en veilige behandelingen zijn voor ons cruciaal en wij doen altijd alles wat in onze macht ligt om hiervoor te zorgen. De kwaliteit van producten en apparatuur die we gebruiken bij onze behandelingen spelen hier een belangrijke rol in. Ook bespreken we altijd voorafgaand aan de behandeling/ingreep met de cliënt wat mogelijke risico's zijn. 

Bey by Bergman Clinics houdt zich aan de richtlijnen van de inspectie / het RIVM. Wanneer de richtlijnen wijzigen, dan zullen we ze ook volgen. We houden ondertussen ook nauwlettend alle onderzoeken in de gaten en passen ons beleid, wanneer nodig, aan.

Contact
Mocht u zich zorgen maken, maak dan een afspraak met uw arts. Neem hiervoor contact met ons Contact & Service Center op via het nummer 088 9000 535.