Maak een afspraak Contact opnemen

Open Dag zaterdag 26 september 2020

Gedurende de Open Dag vinden er mini-consulten plaats. Hiervoor zijn plastisch chirurgen, cosmetische artsen en KNO-artsen beschikbaar. Tussen 10.30 en 11.00 uur is er de mogelijkheid om een live demo van injectables op de klinieken bij te wonen. Hiernaast kun je zaterdag tussen 10.30 en 12.00 uur een online live Q&A bijwonen en jouw vragen beantwoord krijgen. Je kunt vooraf jouw vraag over cosmetische chirurgie, neuscorrecties, injectables en huidtherpie insturen en deze zal dan tijdens de live Q&A beantwoord worden. 

Onze klinieken voldoen aan de Corona-richtlijnen van het RIVM.

 Locaties en tijden
We plannen een mini-consult in tussen 10.00 en 13.00 uur bij een plastische chirurg, cosmetisch arts of KNO-arts die werkzaam is bij één van onze onderstaande vestigingen. 

  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Hilversum      
  • Zwolle 
  • Heerenveen                                                                

Klik hier en selecteer de gewenste locatie en meld u aan voor het door u gewenste onderdeel.

Gratis mini-onsult met arts
Welk verschil zou u graag willen maken met cosmetische chirurgie of een neuscorrectie? U heeft vast specifieke vragen! Heeft u realistische verwachtingen? Om hierop antwoord te krijgen kunt u terecht bij een van een onze plastisch chirurgen, cosmetisch artsen of KNO-artsen. U kunt u vrijblijvend laten informeren tijdens een circa 20 minuten durend mini-consult.  

U kunt zich hier inschrijven voor de Open Dag van zaterdag 26 september 2020. U kunt op het aanmeldformulier kiezen voor een mini-consult met een plastisch chirurg, cosmetisch arts of KNO-arts.

Live injectable demo
Tijdens de Open Dag is er op de locaties in Amsterdam, Den Haag en Utrecht de mogelijkheid om kosteloos een demonstratie van een injectable behandeling door een cosmetisch arts live bij te wonen!
Tijdstip live demonstratie: 10.30 - 11.00 uur.

Via het aanmeldformulier kunt u zich hiervoor aanmelden. Wij houden ons tijdens de injectable demo aan de Corona-richtlijnen van het RIVM.

Live Q&A met onze artsen
Tijdens de Open Dag en op dinsdagavond 29 sepember is er de mogelijkheid om online een live Q&A (webinar) te volgen met een plastisch chirurg, KNO-arts, cosmetisch arts en huidtherapeut. U kunt uw vraag vooraf of tijdens de live Q&A insturen en de betreffende arts zal deze vraag tijdens deze live Q&A (webinar) beantwoorden.

U kunt zich hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier U krijgt dan voorafgaand aan de online Q&A de link doorgestuurd waarmee je kunt inloggen. Wilt u nu alvast een vraag voor de live Q&A insturen? Stuur een 'direct messaging' (DM) naar ons instagram account (@beyclinics) en wij zullen uw vraag meenemen tijdens de live Q&A's.

Onze klinieken voldoen aan de Corona-richtlijnen van het RIVM.

Neem ook eens een kijkje op Bey Instagram (@beyclinics) of Bey Facebook (\beyclinics).