Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Bey by Bergman Clinics breidt medisch zorg weer stapsgewijs uit.

04-05-2020

Naarden, 4 mei – Als Bey by Bergman Clinics breiden we vanaf 6 mei onze medische zorg weer uit. Wij volgen hierbij de RIVM richtlijnen en urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Vanaf 6 mei zijn de klinieken open voor poli-afspraken en ingrepen onder plaatselijke verdoving. Vanaf 11 mei zijn cliënten ook weer welkom voor OK-ingrepen die vergoed worden door de zorgverkering. Cliënten kunnen vanaf 20 mei weer terecht voor alle zorg die zij van Bey by Bergman Clinics gewend zijn. Bey by Bergman Clinics treft maatregelen om haar cliënten op een verantwoorde en veilige wijze te behandelen.

Het besluit te stoppen met niet-urgente behandelingen werd genomen in lijn met de landelijke maatregelen om de impact van het coronavirus te beperken. Dit bood Bey by Bergman Clinics de ruimte om beademingsapparatuur en meer dan 70 zorgmedewerkers ter beschikking te stellen aan ziekenhuizen om bij te dragen aan de acute hulp voor coronapatiënten. Inmiddels deze acute hulpvraag komen te vervallen en kunnen we de regulier zorg in onze klinieken weer verantwoord opstarten. Bey by Bergman Clinics stond en staat steeds in nauw contact met de zorgautoriteiten en ZKN over mogelijk ontwikkelingen op dit gebied in de toekomst.