088 9000 535 Maak een afspraak

I.v.m. Corona maatregelen gaat de Open Dag op 21 maart as. niet door.

Mocht u een individuele afspraak hebben voor een intake / consult dan wordt er contact met u opgenomen.

 

Wat houdt een cosmetische ingreep in? Of wil je voorgoed af van die vermoeide blik ? Op zaterdag 21 maart opent Bey Clinics haar deuren.

U denkt na over een ingreep om meer volume in uw borsten te krijgen of minder te fronsen. Een dergelijke ingreep vraagt om een goede voorbereiding. “Wat gebeurt er tijdens de ingreep? Hoe lang duurt het? Doet het pijn? Wanneer ben ik weer hersteld?” zijn voorbeelden van vragen van cliënten die een ingreep overwogen.

VRIJBLIJVEND ADVIES en gratis consult
Tijdens de Open Dag geven medisch specialisten uitleg over verschillende zorgprogramma's, beantwoorden uw vragen en geven persoonlijk advies over uw eventuele behandeling. De diverse locaties hebben tijdens de open dag een programma voor u samengesteld. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur in een van onze volgende vestigingen: Amsterdam, Bilthoven, Den Haag, Hilversum en Zwolle.
Zo kunt u bij Bey by Bergman Clinics tevens een indruk krijgen van de behandelruimte, de moderne apparatuur en de sfeer in de kliniek.

Live demonstratie
Tijdens de open dag is er op de locaties Amsterdam, Bilthoven, Den Haag en Zwolle de mogelijkheid om kosteloos een demonstratie van een injectable behandeling door een cosmetisch arts live bij te wonen! Tijdstip live demonstratie 11.00 - 11.30 uur.
U kunt zich hiervoor aanmelden middels het aanmeldformulier.

Gratis huidanalyse in 'the observe'
Tijdens de Open Dag is er op de locaties Amsterdam, Bilthoven, Den Haag en Zwolle de mogelijkheid om gratis kennis te maken met de mogelijkheden van een complete huidanalyse in ‘The Observ’.

Jan Iredale Make-up advies
Gedurende de Open Dag is er de mogelijkheid op alle locaties om make-up advies van 15 minuten te krijgen van onze gastvrouwen. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Meer weten over het programma of je aanmelden klik hier