088 9000 535 Maak een afspraak

Wat houdt een cosmetische ingreep in? Of wil je voorgoed af van die vermoeide blik ? Op zaterdag 17 november opent Bey Clinics haar deuren..

U denkt na over een ingreep om meer volume in uw borsten te krijgen of minder te fronsen. Een dergelijke ingreep vraagt om een goede voorbereiding. “Wat gebeurt er tijdens de ingreep? Hoe lang duurt het? Doet het pijn? Wanneer ben ik weer hersteld?” zijn voorbeelden van vragen van cliënten die een ingreep overwogen.

VRIJBLIJVEND ADVIES en gratis consult
Tijdens de Open Dag geven medisch specialisten uitleg over verschillende zorgprogramma's, beantwoorden uw vragen en geven persoonlijk advies over uw eventuele behandeling. De diverse locaties hebben tijdens de open dag een programma voor u samengesteld. Zo krijgt u bij Bey tevens een indruk van de behandelruimte, de moderne apparatuur en de sfeer in de kliniek. Tijdens de Open Dag is er op de locatie Den Haag de mogelijkheid om gratis kennis te maken met de mogelijkheden van een complete huidanalyse in ‘The Observ’ . U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Meer weten over het programma of je aanmelden klik hier