088 9000 535 Maak een afspraak

Wat houdt een cosmetische ingreep in? Of wil je voorgoed af van die vermoeide blik ? Op zaterdag 23 maart opent Bey Clinics haar deuren.

U denkt na over een ingreep om meer volume in uw borsten te krijgen of minder te fronsen. Een dergelijke ingreep vraagt om een goede voorbereiding. “Wat gebeurt er tijdens de ingreep? Hoe lang duurt het? Doet het pijn? Wanneer ben ik weer hersteld?” zijn voorbeelden van vragen van cliënten die een ingreep overwogen.

VRIJBLIJVEND ADVIES en gratis consult
Tijdens de Open Dag geven medisch specialisten uitleg over verschillende zorgprogramma's, beantwoorden uw vragen en geven persoonlijk advies over uw eventuele behandeling. De diverse locaties hebben tijdens de open dag een programma voor u samengesteld. Zo krijgt u bij Bey by Bergman Clinics tevens een indruk van de behandelruimte, de moderne apparatuur en de sfeer in de kliniek.

Live demonstratie
Tijdens de open dag is er op de locaties in Amsterdam, Bilthoven en Den Haag de mogelijkheid om kosteloos een demonstratie van een injectable behandeling door een cosmetisch arts live bij te wonen! Tijdstip live demonstratie 11.00 - 11.30 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden middels het aanmeldformulier.

Gratis huidanalyse in 'the observe'
Tijdens de Open Dag is er op de verschillende locaties de mogelijkheid om gratis kennis te maken met de mogelijkheden van een complete huidanalyse in ‘The Observ’. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Korte Mini Eye-treatment
Tevens zijn er gedurende de Open dag op de locaties Amsterdam, Den Haag en Zwolle Bergman Beauty Care specialisten die korte mini eye-treatments van 15 minuten geven. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Meer weten over het programma of je aanmelden klik hier