Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Injectables Heerenveen

Heerenveen opgelet! Nu 1 zone rimpelbehandeling voor 150 euro, 2 zones voor 275 euro en 3 zones voor 400 euro. Onze cosmetisch specialisten adviseren je graag en streven altijd naar een natuurlijk resultaat.

bey-1080x1080-heerenveen-inject.png

Over Bey by Bergman Clinics

Wij zijn Bey. En wij vinden dat jij je dromen moet kunnen waarmaken. We helpen je om te worden wie je wilt zijn. Of weer te zijn wie je was. We bieden behandelingen en cosmetische ingrepen om jouw lichaam, gezicht en huid mooier te maken. En dat doen we al meer dan 25 jaar.

Be youthful. Be beautiful. Be you. Dat is waar Bey voor staat. Voor ons hoef je niet te voldoen aan andermans schoonheidsidealen. Maar wel aan die van jou. Je hebt maar één leven. Durf er iets moois van te maken. Durf jezelf te laten zien. Be you.

Waarom Bey?

Een behandeling bij Bey betekent de beste zorg, een premium ervaring en hoogstpersoonlijke service. En we werken er continu aan om onze kwaliteit op het allerhoogste niveau te houden.

  • ZKN gecertificeerd
  • Premium ervaring
  • Hoogstpersoonlijke service

Ervaringen

9.9

“Er werd goed geluisterd, advies gegeven, gerustgesteld. Operatie deskundig uitgevoerd. Goede nazorg. Kortom zeer tevreden.”

Via ZorgkaartNederland
9.1

“De persoonlijkheid, deskundigheid en professionaliteit voor het verwijderen van borstprotheses en lipofilling heb ik als zeer positief ervaren. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.”

Via ZorgkaartNederland