Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Na een Botox behandeling kan de huid wat rood zijn als reactie op het prikken. Dit verdwijnt doorgaans binnen korte tijd. Doordat  Botox alleen op de behandelde spier werkt en geen effect heeft op de rest van het lichaam, zijn Botox behandelingen ongevaarlijk.

De eerste 2 tot 4 uur na de Botox behandeling moeten de behandelde spieren veel worden aangespannen, dus wordt aangeraden veel te fronsen, te lachen of het voorhoofd op te trekken, afhankelijk van het behandelde gebied.

Ga de eerste paar uur na de Botox behandeling niet liggen of bukken, maar houd het hoofd zo veel mogelijk rechtop. Make-up of crème mag een uur na de Botox behandeling worden gebruikt. Vermijd intensieve druk of massage van het behandelde gebied de eerste dagen na de Botox behandeling.


Veelgestelde vragen

Zijn er risico's bij het gebruik van Botox?

Botox wordt al vele jaren gebruikt in de medische wereld. Daarom is er al zeer veel onderzoek naar gedaan. De lange termijn effecten zijn dan ook bekend, waardoor Botox wordt gezien als een veilig product. Daarnaast is Botox goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration), de Amerikaanse warenwet.

Ondanks dat Botox een veilig product is, is het zeer belangrijk dat het deskundig wordt toegediend. Omdat het bij Botox gaat om een geregistreerd medicijn mag het ook enkel door artsen worden gebruikt. Bij Bey wordt de behandeling altijd uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts die je vooraf informeert over de mogelijkheden.

Waar vind ik ervaringen van anderen die een botox behandeling hebben gehad?

Op Beyervaringen.nl kun je voor-en-nafoto's bekijken en ervaringen lezen van cliënten die kozen voor een Botos-behandeling.

Hoe lang blijft Botox zitten?

Botox blijft ongeveer 3 tot 6 maanden actief. Je kunt de behandeling daarna probleemloos elke 6 à 9 maanden herhalen. Na meerdere behandelingen houdt het effect meestal wat langer aan.

Waar kan ik terecht voor een Botox-behandeling?

Overweeg je een behandeling met Botox, dan kun je terecht bij onze vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Heerenveen, Utrecht, Hilversum en Zwolle. Bekijk hier onze locaties.

Bekijk meer