Onze COVID-19 maatregelen Sluiten
Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Botox behandeling tegen migraine pijnklachten

Botox vermindert de spierspanning, waardoor de pijnklachten van migraine/hoofdpijn in veel gevallen volledig kunnen verdwijnen. Afhankelijk van waar de pijnklachten zich bevinden, kan er geprikt worden in de frons, voorhoofd, de slapen, het achterhoofd en de nek. De meeste mensen zijn al gebaat bij enkel het behandelen van de frons en het voorhoofd. De kosten voor een behandeling tegen migraine varieert dan ook per persoon. In de meeste gevallen start de behandeling vanaf één tot twee zones.

In extreme gevallen van migraine wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar, maar dit is afhankelijk van je klachten en je polisvoorwaarden.


Veelgestelde vragen

Is het gevaarlijk om fillers te laten inbrengen als ik net een COVID-19 vaccinatie heb gehad?

Uit onderzoek is gebleken dat er een kleine kans bestaat dat een recente filler behandeling een reactie vertoont op een COVID-19-vaccinatie.
Wij adviseren u daarom dringend om vanaf twee weken voor- tot twee na een COVID-19-vaccinatie geen fillerbehandeling te ondergaan.

Is een behandeling onder de 18 jaar mogelijk?

Bij Bey by Bergman Clinics voeren wij geen behandelingen uit onder de 18 jaar, met uitzondering van een aantal behandelingen bij de huidtherapeuten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 088 9000 535.
 
 

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bey by Bergman Clinics.

Wat is het resultaat van andere cliënten met een injectables?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voor gingen te delen. Op deze website kun je alle voor & na foto's zien en persoonlijke ervaringen lezen.

Bekijk meer