Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Botox behandeling tegen migraine pijnklachten

Botox vermindert de spierspanning, waardoor de pijnklachten van migraine/hoofdpijn in veel gevallen volledig kunnen verdwijnen. Afhankelijk van waar de pijnklachten zich bevinden, kan er geprikt worden in de frons, voorhoofd, de slapen, het achterhoofd en de nek. De meeste mensen zijn al gebaat bij enkel het behandelen van de frons en het voorhoofd. De kosten voor een behandeling tegen migraine varieert dan ook per persoon. In de meeste gevallen start de behandeling vanaf één tot twee zones.

In extreme gevallen van migraine wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar, maar dit is afhankelijk van je klachten en je polisvoorwaarden.


Veelgestelde vragen

Waar vind ik ervaringen van anderen die een botox behandeling hebben gehad?

Op Beyervaringen.nl kun je voor-en-nafoto's bekijken en ervaringen lezen van cliënten die kozen voor een Botos-behandeling.

Hoe lang blijft Botox zitten?

Botox blijft ongeveer 3 tot 6 maanden actief. Je kunt de behandeling daarna probleemloos elke 6 à 9 maanden herhalen. Na meerdere behandelingen houdt het effect meestal wat langer aan.

Waar kan ik terecht voor een Botox-behandeling?

Overweeg je een behandeling met Botox, dan kun je terecht bij onze vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Heerenveen, Utrecht, Hilversum en Zwolle. Bekijk hier onze locaties.

Hoe veel kost een Botox-behandeling?

De vanaf-prijzen voor een behandeling met Botox vind je in onze prijslijst. De exacte prijs hangt af van het type behandeling, je persoonlijke wensen en je behandelplan. Tijdens het consult bespreekt de chirurg van Bey de mogelijkheden en de kosten.

Bekijk meer