Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Een stralende huid van binnenuit met de skinbooster-behandelingen van Bey by Bergman Clinics

06-12-2023

Het dagelijkse leven kan zijn tol eisen op onze huid. Stress, gebrek aan slaap, of simpelweg het natuurlijke verouderingsproces laten hun sporen achter, vooral in ons gezicht. Verlang je naar die stralende huid en een frisse gloed die weerspiegelt hoe jij je van binnen voelt? Bij Bey by Bergman Clinics bieden we diverse hoogwaardige huidverbeterende behandelingen aan. In deze blog vertellen we je meer over de Skinbooster behandelingen die we aanbieden. Ontdek wat de voordelen zijn en welke varianten worden aangeboden bij Bey by Bergman Clinics.

Wat is een Skinbooster?

Een Skinbooster is een behandeling die gericht is op het verbeteren van de hydratatie en elasticiteit van jouw huid. We lichten in deze blog twee verschillende Skinbooster behandelingen toe: de huidverbeterende behandeling RRS - inject Skinbooster en de Skinbooster injectable.  

De injectable skinbooster maakt gebruik van hyaluronzuur, een natuurlijke stof in ons lichaam, om jouw huid van binnenuit te voeden en te hydrateren. Een Skinbooster-behandeling is een verfijnde procedure waarbij kleine hoeveelheden gestabiliseerd hyaluronzuur in de huid worden geïnjecteerd. Hyaluronzuur is een natuurlijke substantie in ons lichaam en speelt een cruciale rol bij het vasthouden van vocht, wat bijdraagt aan een veerkrachtige huid. 

Een RRS - Inject Skinbooster is een innovatieve behandeling waarbij een speciale intradermale injector een krachtige cocktail van natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten, zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren, rechtstreeks in de huid injecteert. De keuze van de ingrediënten in de Skinbooster is volledig afgestemd op jouw specifieke wensen en de behoeften van jouw huid. Deze unieke combinatie werkt samen om de huid te repareren, te voeden, op te vullen en te stimuleren. Wat deze behandeling extra bijzonder maakt, is dat het niet alleen geschikt is voor het gezicht, maar ook voor de ogen, het decolleté en de handen.

Wat zijn de voordelen van Skinboosters?

Skinboosters bieden een veelzijdige reeks voordelen voor huidverzorging. Ze zorgen voor diepe hydratatie, stimuleren de collageenproductie voor een jeugdige uitstraling en verminderen fijne lijntjes en rimpels. De behandelingen verbeteren de algehele huidtextuur en richten zich op specifieke probleemgebieden zoals de ogen. Injectable skinboosters tonen snel zichtbare resultaten en bieden langdurige effecten, waardoor frequente herhaling niet nodig is. Met een persoonlijke aanpak, afgestemd op individuele behoeften, bieden skinboosters een unieke en effectieve benadering van huidverbetering.

Skinbooster behandelingen van Bey by Bergman Clinics 

Of je nu kiest voor de huidverbeterende of injectable Skinbooster, bij Bey by Bergman Clinics streven we ernaar om jou een persoonlijke en effectieve behandeling te bieden. Tijdens een persoonlijk consult met een cosmetisch specialist beoordelen we welke skinbooster het beste past bij jouw specifieke behoeften en wensen. Op deze manier streven we ernaar om elke cliënt een op maat gemaakte behandeling te bieden, gericht op het bereiken van een stralende huid van binnenuit. Wil je meer informatie? Ons team staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op.