Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Waarom keizen voor Bey by Bergman Clinics?

  • Vooraanstaande expertise: Bey by Bergman Clinics is toonaangevend op het gebied van cosmetische ingrepen, ondersteund door een team van hooggekwalificeerde specialisten.
  • Persoonlijke zorg: Onze kliniek staat bekend om persoonlijke en toegewijde zorg, waarbij we streven naar een optimale ervaring voor elke cliënt.
  • Innovatieve technologie: Wij maken gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve behandelingen om de beste en meest actuele zorg te bieden.
  • Strikte kwaliteitsnormen: Bergman Clinics hanteert strenge kwaliteitsnormen om de veiligheid en effectiviteit van elke cosmetische ingreep te waarborgen.
  • Vertrouwen en transparantie: Onze kliniek legt de nadruk op openheid en transparantie, waardoor cliënten vol vertrouwen de weg naar hun esthetische doelen kunnen bewandelen.
  • Gevarieerd behandelaanbod: Bergman Clinics biedt een breed scala aan cosmetische behandelingen, van niet-chirurgische ingrepen tot geavanceerde chirurgische procedures.

De keuze is aan jou. Wij helpen je graag.

Onze behandelingen

Plastische chirurgie

Je prettig voelen begint vaak met gelukkig worden van je spiegelbeeld. Wat je ook wilt verbeteren aan je lichaam of gezicht, bij Bey word je behandeld door ervaren gespecialiseerde artsen. Maak een afspraak voor een consult bij Bey by Bergman Clinics en ontdek de mogelijkheden. Onze plastisch chirurgen adviseren je graag en streven altijd naar een optimaal natuurlijk resultaat.

Injectables

Bij injectables wordt er een werkzame stof in de huid geïnjecteerd. Hiermee kun je met een eenvoudige behandeling, grote irritaties in je gezicht verhelpen. Kies je voor injectables, dan kies je voor meer zelfvertrouwen en een stralende, frisse en jeugdige blik. De keuze is aan jou. Wij staan voor je klaar.

Huidtherapie

Je huid weerspiegelt je gezondheid, dus zorg je er goed voor. Bij onze ervaren huidtherapeuten en cosmetisch artsen is jouw huid in goede handen. Van peelings tot laserbehandelingen, bij Bey gebruiken wij de meest moderne en nieuwste, veilige technieken.


Wil je een consult boeken?

Dan bellen we je graag terug.

Maak een afspraak

Heeft u vragen?

Bel ons dan op het volgende nummer.

088 9000 535